logo Nagymányok
2020. május 31. Angéla névnapja.

Hírek

Integrált Településfejlesztési stratégia (ITS)

Nagymányok Város Önkormányzatának képviselő-testülete  134/2019. (IX.4) határozatával véleményezésre alkalmasnak találta Nagymányok Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája tervezetét, megismerte célrendszerét, és elfogadta a megalapozó dokumentum módosítását.

Dokumentumok: Nagymányok ITS, Helyzetfeltárás
Integrált Településfejlesztési Stratégia - elfogadott

Hirdetmények

ELÜGY

Nagymányoki Pitypang Óvoda és Bölcsőde - Tánctalálkozó Szekszárd

A Nagymányoki Pitypang Óvoda és Bölcsőde tánccsoportja 2009-ben alakult, azóta is nagyon népszerű a gyermekek körében. Elsősorban a Nagymányokon és a környéken összegyűjtött dalokkal, mondókákkal és táncokkal ismertetjük meg óvodásainkat. Rendszeres szereplői vagyunk az óvodai ünnepélyeknek és a város rendezvényeinek.

Valamennyi nagycsoportosunk részt vesz a táncfoglalkozásokon.

2019.05.17-én, részt vettünk a 10. alkalommal Szekszárdon megrendezett Német Nemzetiségi Tánctalálkozón. Nagy örömünkre, ötödik alkalommal léphettünk fel a rendezvényen, ahol egy lakodalmas koreográfiát adtunk elő!

Hagyományos kékfestő viseletben táncoltunk, a ruhák a Nagymányoki Német Nemzetiségi Önkormányzat és a szülők segítségével készültek el. Támogatásukat köszönjük!

A tánccsoport felkészítette: Hucker Tamásné, Lamuth Jakabné, Lőrinczi Nikolett, Kókáné Marhauser Anita, és Hoffmanné Bede Szilvia, aki egyben harmonikán is kísért.

Képek:

Fájlok:

Legfrisebb fotógalériák