logo Nagymányok
2019. július 18. Frigyes névnapja.

A Magyar Nemzet 2019.03.28-ai számának Tolna megyéről szóló...

> Megtekintés

Hírek

ELÜGY

Országos Könyvtári Napok 2018. október 1-7.

Az Országos Könyvtári Napok keretében október 1-én  megnyitottuk „kreatív újrahasznosítás „c. Kiállítást.
Stallenberger Józsefné újságpapírból font kosarai és Steib Gáborné farmerból, pólóból és kidobandó „szemét”-ből készült munkái láthatók okt. 20-ig.
Okt. 2-án „Csináld okosan!” címmel hirdettünk digitális kompetencia fejlesztő délutánt gyerekeknek. Az internet okos használatát és a könyvekkel való összekapcsolásának lehetőségeit mutattuk meg.
Okt. 3-án „Használd Bátran!” címmel a nyugdíjas korúaknak hirdettünk digitális kompetencia fejlesztésre lehetőséget. A közösségi oldalak  ill. a levelző programok használatára volt érdeklődés.
Okt. 4-én A Mányoki Foltosok tartottak nyílt napot. Az érdekődők betekintést kaphattak a munkájukba és csatlakozhattak tök és yo-yo varráshoz.
Okt. 5-én „ Miért jó az olvasás?” címmel az iskola újság szerkesztőségével karöltve töltöttünk el egy hasznos és kellemes délutánt. A Népmese és az Állatok világnapja apropóján olvasni szertő diákok olvastak fel a kisebbeknek. Ezután készültek az interjúk: Te miért szeretsz olvasni? – kérdéssel. Sok okos kérdés és még okosabb válasz hangzott el. Ezután a gyerekeket pizzával vendégeltük meg, mely az Illyés Gyula Megyei Könyvtár támogatásával valósulhatott meg.
A rendezvénysor csekély érdeklődés mellett zajlott, de a résztvevők tudással és élménnyel gazdagodva tértek haza.

Képgaléria

Legfrisebb fotógalériák