logo Nagymányok
2021. április 14. Tibor névnapja.

Hírek

EFOP-4.1.7-16-2017-00010

 

Integrált Településfejlesztési stratégia (ITS)

Nagymányok Város Önkormányzatának képviselő-testülete  134/2019. (IX.4) határozatával véleményezésre alkalmasnak találta Nagymányok Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája tervezetét, megismerte célrendszerét, és elfogadta a megalapozó dokumentum módosítását.

Dokumentumok: Nagymányok ITS, Helyzetfeltárás
Integrált Településfejlesztési Stratégia - elfogadott

ELÜGY

HIVATALOS KÖZLEMÉNY - 2020.11.05.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelet által elrendelt veszélyhelyzet és a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről szóló 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete kapcsán felelősségteljes helyi intézkedésekre van szükség a személyes érintkezések korlátozása érdekében:

  • a Nagymányoki Közös Önkormányzati Hivatalban (Nagymányok, Dózsa Gy. u. 28.) 2020. november 9. napjától a személyes ügyintézés ideiglenesen szünetel. Kérjük Ügyfeleinket, hogy ügyükben telefonon (0674/558-040) vagy e-mailben (polghiv@nagymanyok.hu) tájékozódjanak vagy válasszák az elektronikus ügyintézési módot. Beadványukat, kérelmüket postai úton is eljuttathatják, illetve a Hivatal postaládájába helyezhetik. Személyes ügyfélfogadás kizárólag előre egyeztetett, halaszthatatlan esetben lehetséges!

A Hivatal minden kérdésre igyekszik válaszolni, kérjük szíves türelmüket!

  • Nagymányoki Közművelődési Központban-Művelődési Ház, Sportcsarnok (Nagymányok, Petőfi u. 71.) terembérletre – sportcélú igénybevétel kivételével - nincs lehetőség.

Sportcélú igénybevétel ellenkező kormányzati intézkedésig lehetséges, azonban a sportolók kivételével az intézményben tartózkodó látogatók (nézők, hozzátartozók stb.) számára a maszk használata és a 1.5 méteres védőtávolság betartása kötelező, melynek elmulasztása esetén az intézmény alkalmazottja köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a helyiséget, illetve a területet elhagyja.

  • a Nagymányoki Piacon (Nagymányok, Petőfi u. 71.) az árusok és vásárlók számára is kötelező a maszkviselés és a 1,5 méteres védőtávolság betartása a piac teljes területén. A maszkviselés szabályait megszegő a piac területéről kiutasítható. A szabály ellenőrzésére jogosult személy a piacgondnok.
  • Városi Könyvtár (Nagymányok, Táncsics u. 2.) továbbra is látogatható a védelmi intézkedések betartásával.
  • Nagymányoki Idősek Otthonában (Nagymányok, József A. u. 8/d) látogatási tilalom van érvényben!
  • Közterületek és buszmegállók fertőtlenítése kétnaponta.

 

A jelenlegi helyzet kezelése mindannyiunk részéről felelősségvállalást, türelmet kíván. Valamennyiünk egészsége érdekében járjunk el körültekintően, tartsuk be szakemberek tanácsait és a Kormány rendelkezéseit.

Kérjük, személyes kontaktus esetén tartsák be a 1,5 méteres védőtávolságot, viseljenek maszkot és használják az intézményekben kihelyezett kézfertőtlenítőt!

 

Nagymányok valamennyi intézménye a veszélyhelyzet idején szorosan együttműködve azon dolgozik, hogy minden felmerülő probléma megoldásra kerüljön a településen. Ehhez kérjük a lakosság türelmét, együttműködő és nyugodt hozzáállását!

Nagymányok, 2020. november 5.                                        

Nagymányok Város Önkormányzata

Fájlok:

Legfrisebb fotógalériák